SPORT-Opšta tema

NE bitno da ne ulazimo oko toga, ovde je tekst objavio odredjene ljude mnogo njih su zeznuli, malo njih je shvatilo da je prevara...

Shvatam sta si hteo da kazes i bilo bi lepo da se oni vrate i uloze svoj kapital ovde , oni su taj kapital i zaradili tamo i imaju izbor gde ce uloziti a svako od nas zna kakva je situacija ovde . Neka igraju za reprezentciju i neka budu dobri ambasadori u svetu ,bar toliko .

Jugi -jugi sto juznije to tuznije,pa zar mi nismo normalni sto zivimo u Srbiju.Kada bi znao kakav svet zivi tamo negde ,nikada nebih pisao ovako o svojoj zemlji.Tamo negde de je normalni(po tvom)svet ludi su potrosnja roba ,postojis dok mozes posle toga kapitalista obrise tobom svoju masnu bulju i zavrsis u najboljem slucaju u wc solju.Nigde nema bolja omudina nego ovde kod nas,pusti te budale sto popucaju finansiski posle toliko uspesnih karijera.KAKO DOSLO TAKO O OTISLO.

Potpuno se mi slazemo ali rekao si da je srbin broj jedan na svetu pa jeste da je nas drzavljanin i to treba da nas cini ponosnim.Kod amerikanaca je drugo jer nacija i ne postoji ma sta oni tvrdili a uostalom uvek i isticu americki predstavnik ili americki reprezentativac.

Jugi -jugi sto juznije to tuznije,pa zar mi nismo normalni sto zivimo u Srbiju.Kada bi znao kakav svet zivi tamo negde ,nikada nebih pisao ovako o svojoj zemlji.Tamo negde de je normalni(po tvom)svet ludi su potrosnja roba ,postojis dok mozes posle toga kapitalista obrise tobom svoju masnu bulju i zavrsis u najboljem slucaju u wc solju.Nigde nema bolja omudina nego ovde kod nas,pusti te budale sto popucaju finansiski posle toliko uspesnih karijera.KAKO DOSLO TAKO O OTISLO.
Pa po tome sto mi ti govoris oni bi trebali ovde da se vrate jer po tvojim recima ispada da je ovde bolje... NEgo ne vido da je guzva na granicnom prelazu prema Srbiji vidim da je stalno guzva iz Srbije... A Lose ne pisem o zemlji, Srbija je najlepsa zemlja za mene i tako ce biti.

Ljudi....molim da ostanemo u okviru teme, do sada se drzite teme, ali nemojte da nas povuce politika pa da moramo brisati postove.

Sport napred (politika marifetluci i ostale stvari stoj) :osmeh:. Mnogo ce godina proci dok kod nas sport ne zazivi :)

Bravo jugi slazem se sa tobom Srbija je idealno mesto za zivot mladi ljudi se formirali kroz sport u raznim provincijskim klubovima gde je bilo malo para a mnogo savesnog rada.Sada je potpuno drugacije mali centri su ugaseni ili su na putu da budu i gde ce sada ta deca?A mi slusamo Vujosevica i Covica ko se vise ocesao.Ko je od nasih zasluznih sportista ulozio deo kapitala u sredine odakle su potekli?Danas slusam Iniesta ulozio dosta svojih sredstava da spreci bankrot kluba odakle je potekao a nasi ?I tako mozemo nedogled.Ova drzava mora mladima da obezbedi bavljenje sportom u bilo kom obliku jer taj kancer sto se siri brzo ce da preraste u galopirajuci

- - - - - - - - - -

Izvinjavam se postovani moderatore nije mi bila namera politicke prirode ali boli me da provincijski sport je degradiran samo u velikim centrima moze mlad covek da se bavi sportom a da roditelj ne bude glavni sponzor.Citav zivot sam bio ukljucen u amaterski sport i znam da je ovo dno dna.Izvinite.

Ovo ​crveno skretanje paznje se ne odnosi samo na tebe, nego na nas sve zajedno koji u ovoj temi pisemo.

Koliko kocki treba da se sloze jednom individualnom stortisti da postane uspesan.Djokovicu su se te kocke slozile tako da ima par i viska.Uspesni su i ostali teniseri i teniserke nase zemlje,ali moramo se sloziti da uvek treba jos jedna kocka u tom slaganju .Pomazu nasi sportisti nasu zemlju,pomazu u obnavljanju crkvi manastira,pomazu individualno,humanitarno ,itd.Svako svoj novac moze da ulaze gde mu je volja.Individualnog sportistu samo porodica moze da stvori ,drzava je najbolje da stoji po strani.Igranje za reprezentaciu je cist patriotizam.

Namera mi je bila da pisem o mladima jer o ovim vrhunskim ima ko da pise novinari ih dizu u nebesa.Pratio sam ovu temu ali nisam ucestvovao sem ponekad jer samo prepucavanje Zvezda, Partizan ,Covic ,Vujosevic itd.Mali centri su bili okosnica naseg sporta a sad samo Beograd.Tvrdim nisu samo sredstva problem a nije ni politika ljudska gramzivost i sujeta su problem.

Рале па како само Београд,ако већ пратиш фудбал Гојко Качар, Данијел Алексић,Митар Пековић,Лео Леринц итд.Истина нису се снашли јер су отишли премлади из земље,али су били бисери за сам врх...

Pratim fudbal u sve manjoj meri i slazem se sa svim nabrojanim ali od svih samo je Lerinc osvojio nesto ali sa Zvezdom a ostali samo pokusaji nadam se vratice se na pravi put.Jos nesto za Lea pa tata Lacika je bio veci igrac tako da su geni nasledjeni.Omladinska skola Vojvodine je jos medju najboljima u zemlji a gde AIK ,Proleter,Vrbas,Kula ,Kikinda ,Dinamo /Pancevo/.Navodim samo moje okruzenje jer vi bolje znate kod vas .A ni tamo nije ruzicasta situacija

Aj bez da ulazimo u neke pisane sukobe (kao i obicno):osmeh:, ali stvarno, ko su ovi sto si ih napominjao?! Salu na stranu, znam ko su, ali su toliko nebitni i nista nisu ni uradili nigde, osim sto su ih mediji dok su bili ovde velicali!

Знаш и сам на шта сам мислио,шта очекивати кад Алексић оде са 18 година у скоро најјачу лигу на свету,да успе ? Качар је био и остао сила од играча,повреде су га појеле,Пековић,Пекарић су били штопери за пример,гледао сам их одувек,али људи нема успеха у иностранству без довољно јаких утакмица код куће...Овде медији не величају него чак срозавају одличне квалитете играча јер не ценим своје.
Што се тиче нижих лига Рале је у праву иако је здравији и занимљивији фудбал у 1 и 2 лиги него у супер..Ко је гледао Коџу у Инђији шта је тај радио човек са 40 година..али све се срозало у држави па тако и спорт.Једноставно кад је економија слаба,слаб је и спорт,једно друго вуче.

- - - - - - - - - -

И управо почиње кик бокс на б92 земљак из РС Миљан Видовић(кик бокс клуб Војводина) за одбрану титуле против неког Мађара.

Од данас стадион ФКЦЗ носи име РАЈКО МИТИЋ .http://www.kurir.rs/sport/fudbal/uz...at-i-vraca-dzajica-na-marakanu-clanak-1642066

- - - - - - - - - -

U realnosti Terzic predsednik,zamenik,direktor i sve ostalo . Stadionu sad novo ime zbog glasova veterana, iznenadjenje sto je Dzajic prihvatio da bude necija senka , u UO socijalisti Antic,Bajatovic cudan kriterijum...[video=youtube_share;kQQyJINiTrw]http://youtu.be/kQQyJINiTrw[/video]

Ma sve su sredili jos samo ime nisu dali klubu, ali bas sve je savrseno tim plata igra ma sve... To bi bilo isto kao kada bih ja rekao e od sada se cesljam u rikverc ma ima posao da mi krene samo tako!

Nazad
Vrh