Sava21
Član
Odustao sam od kosenja soje,mada mi se cini da bi se lepa kabasta hrana dobila u ovom momentu od nje.povampirila se od prethodne kise i ima 20ak mahuna,zelena je jos pa neka stoji...kraljica u pitanju,setva pocetkom aprila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odrezao mi glavu ladno.ja velim najmanje 20m jutro tuPrezadovoljan..
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ssam tri veceri pocinjao u 20h i radio do ponoci. Isao sa ID3 diznama sa 250l vode po ha pa kako joj bude. Za sada je soja odlicna, videcemo dalje kako ce bitiU kom periodu dana prskate protiv grinja, jel mora kasno uvece kad zadje sunce?
Nema travke u stnjikama jos niko nije totalisao!Ja bih isto rekao da je dikamba... Mozda je neko totalisao strnjike pa dodao uz total umesto 2.4d?
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Vi ste pokisli u par navrata, ne previse ali mnogo vise od nas!
Edagum-sm 0.5 po hektaru!Ne mogu da verujem da posle mesec i vise dana od prskanja sad se aktivirala Dikamba. Cime konkretno prskati a da je dovede u red?
Ja sam isto prskao sa nekim ruskim aminokiselinama, pakovanje od pola litre,soja bila sva zguzvana,pametnjakovic prskao sa laudisom po vetru I pravi se lud. Posle prskanja nisam isao 20 dana na njivu,kad sam otisao soja je pocela da se oporavlja,posle mesec dana,nije bilo vise zguzvanog lisca a soja se modrila sva,kao u najboljim godinama. E sad koliko ce tu biti roda,posle dikambe,to ce mo videti.Edagum-sm 0.5 po hektaru!
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока