Soja 2025

Ima ih i ovde, sve ih j...
Na ovo zlo ako i oni navale mozemo ici u 3 lepe. Nema ih za sad preterano, ali se muvaju u trojkama, a trojke su Djuro sta 😁

Trave rijesili ima vlage soja raste ko luda a vi ga sad bakcuzirate sa tim leptirom jebenim..e jebemu..

Kolege da li moze neko da mi da savet, isao sam kobinaciju bentazon 1.5 l po ha, klomazon 0.150 imazomaks 0.5 i tifany kesica po ha, posto mi fali klomazona , da li bi mogao pojacati imazomaks umesto njega, da idem bentazon, imazomaks tifany i okvasivac?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Kolege da li moze neko da mi da savet, isao sam kobinaciju bentazon 1.5 l po ha, klomazon 0.150 imazomaks 0.5 i tifany kesica po ha, posto mi fali klomazona , da li bi mogao pojacati imazomaks umesto njega, da idem bentazon, imazomaks tifany i okvasivac?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Koji klomazon.
Nemoj bez tifanija. Zelje, kerece grozdje... su problem ako ih ima.

Teško da će vaščije groždje uraditi Tifani,zelje da.
Za vaščije grozđe Imazamoks.

Sa cim prihraniti soju,komsija prskao kukuruz laudisom I vetar nosio,zguzvana sva. Dali to vredi snecim prihraniti da se malo oporavi

Teško da od toga može da bude nešto.
Bolovaće dugo (30+dana), i osušiti se 99% tako je bar bilo kod mene kada je komšija opičio laudisom.... Ona što je nekako preživela, je izrasla ali nije bilo roda na tim stabljikama....

Nazad
Vrh