MOMOSARIC
Član
Jesi li siguran? U Bih jeste tako , ali u Srbiji ,bar kako sam mislio , zabranjen je i uvoz gmo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kompletna soja koja se uvozi iz Brazila ili Argentine je GMO.Jesi li siguran? U Bih jeste tako , ali u Srbiji ,bar kako sam mislio , zabranjen je i uvoz gmo?
Ne . Nije mi to namjera sigurno ,a nisam ni primijetio ,niti gledao ko pise. Samo mi nije jasno , kako to. Dosad sam dobijao informacije od kolaga iz Srbije da gmo uvoz u Srbiju nema sanse. Radio se sporadicno i izvoz soje iz Bh u Srbiju , pa kazu da su duple kontrole , idu uzorci na dva mjesta ,itd itd . Sad odjednom kazete uvozi se .Tebi izgleda je dosadno pa na svaki moj post kontriraš drugo ne znam šta je??
Uvoze 100% ja lično vidim kad idem po lukama na utovar djubriva,a čujem i od kolega koji voze za sojaru u Bečej.A naša vlast sadašnja a i one unazad 30-tak godina nerade za narod i to je to.Ne pije mi vode ,bas objasnjenje . Ima tu nesto , ili postoji zakonsko odobrenje zaobilaznica ili mozda su netacne informacije da se masovno uvozi ?
Idem logikom , kako se proizvodnja i prodaja domace onda tako strogo kontrolise ?