cicimoric
Član
Nema a mislim da nece ni biti. Nestala aktivna materija u drzavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
potpuno površno razmišljanje... znači krivi su oni koji čitaju teorije zavjera a ne oni koji ih kreirajuNaopako. Krivis amere , a ne nase i eu.
Nisu nam Ameri zabranili da sijemo pojedine vrste soje nego nasi . Cista diskriminacija . Ti isti koji su nam zabranili ,nekad jesu malo , a sada nece nista vise da nam plate nase sorte nego Americke ,jer su skontali da je to isto . Zasto placati nesto skoplje kad nefali nista ni stoki ni narodu?
Nismo krivi mi koji ne trazimo da nam dozvole da sijemo sortu ili hibrid koji god ,ili kravatasi i oni sto citaju teorije zavjere odredjuju sta smijemo sijati a sta ne , nego su krivi Ameri koji nemaju stim nista?
Teorija zavere je isto teorija zavere.Sad si me zbunio . Aj korak po korak . Teorija zavjere je po definiciji ,uprosteno , tvrdnja koja je netacna , naucno nedokazana , a provlaci se u sredstvima komunikacije .
Ako neko te teorije izforsira kao tacne i primijeni pravne posledice prema njima u zakonu je uradio pogresnu stvar prema drustvu na koga se to odnosi. Naravno da je neko kreirao tu teoriju , to je prvi koji je to ispricao . Dali je imao namjeru neku , nije , ...itd to je totalno nebitno. Bitno je ako je neko nametnuo zakon za neko drustvo prema toj netacnoj teoriji.
Sa druge strane , ako je neka pretpostavka tacna i dokazana , to nema nikakve veze sa ovom pricom sada , to nije teorija zavjere i o tome sad ne pricamo.
Mora veća doza nego što piše trebao si 1,4 l po haPošto je prskanje soje završeno. Koji po vama herbicid protiv divljeg sirka se najbolje pokazao? Radio sam Kletox Extra 1,25 po ha ali je sirak krenuo ponovo i sada mi je baš bezveze da ponavljam pošto je soja...
Kad je Prof,dr Smilja Avramov govorila o tajnim dogovorima nije prošlo mnogo a da dežurni skeptici u tome vide teoriju zavjere.Teorija zavere je isto teorija zavere.
Tesko da ce se I oporaviti da pozeleni,imam jednu njivu gde sam zakasnio sa prskanjem protiv grinja,bili u zetvi I sve danas sutra,posle prskao dva puta grinje I svaki put amino kiseli e, soja sva zuta malte ne kao da sam prskao totalom,gde sam na vreme radio zeleni se I lepa.Pre tacno nedelju dana sam prskao sa abamektinom oko 0,8 po ha i umesao kesicu sanmite po, dodao i pola litre ulja i dodao na to jos dve litre aminokiselina i soja i dalje zuta. Kao da nije grinje utamanilo. Vidim ima i malih smrdibuba crno belih
Onako,nit tamo ni vamo,mislim da ce slabo biti tuA ta sto se zuti, jel umire ili prezivljava?