galicije83
Član
Моја работа од прошлу неђељу, сорта је Аполо...на овој њиви свега 1100кг/кј, а разлог се може видети...мишеви, преко 30 хумки је било...обрстили је буквално...даље мало исти потес, иста сорта 1900кг/кј бацила...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
+pdvtu ima 2250 kg po kj
Ja sam juce poceo u 13h ista sorta isti dan setve. Vlaga je bila 11.7 i kasnije je pala do 10%. Radili smo do posle 21h ali su poslednjih nekoliko krugova bili tesni zbog rose.Prekjuce oko 5O lit. kise a danas izasli oko 15:30 da probamo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wendi 23 Maja ?Ja sam danas vrsio Wendy sejana 23 Maja vlaga 10,6 primese 2.
DaWendi 23 Maja ?
Svaka cast na smelosti .
Bio sam u Svedsku od 07.05 do 20.05. Zena upiala odmor u Januaru od 6 Maja, pa sam morao da idem kod cerke . Ni u snu mi nije polo napamet da moze da se kasni sa setvom i da necu da sejem do Maja soju al se desilo, sva soja mi je sejena 22 i 23 Maja.
2100 po kj, prskana posle setve Sencor, Mont i Glifomark i za sirak Focus Ultra i dva spartanja i to jo to.Kog đavola pišete vlage i primese? To nikoga ne zanima. Napišite prinose.
Normalno da ne boli . Nije to zarada samo pokrije druge gubitke ako pokrije ?Jonel vidiš da ne boli još peet i cici da napišu, pa da izračunamo koliko će zaraditi
Na ovakoj ceni ,mrsavoNormalno da ne boli . Nije to zarada samo pokrije druge gubitke ako pokrije ?