mixer87kac
Član
Ako se dobro sećam kod tebe je lepo zalivala kiša...Slika od juce,nocas dobio 40l kise.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se dobro sećam kod tebe je lepo zalivala kiša...Slika od juce,nocas dobio 40l kise.
Nisam primetio ovo.negde smo i dva puta radili sirak,pa izgleda bolje nego gde uopste nismo.mada svakako soje nema pa nema.Nije sve u kisi ima i do agrotehnike.Evo samo jedan primer.Pola doze fuzilajda ce siguro smanjiti prinos za 100-200kg po kj na ovoj susi.
Kod nas je bas tako,najslabije izdrzava sušuNikola, čini mi se da je ovaj Apolo malo kilaviji na sušni period u odnosu na neke druge sorte ili mi se to samo čini?
Sta se salim?Profesor se sali izgleda.
Da ce za 3 dana i 500kg pi jutru. Izgleda zelenije i lepse naliveno.Sta se salim?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nisam mislio na ovu,nego na druge njive,gde je posejana Valjevka,rana sorta,bez navodnjavanjaDa ce za 3 dana i 500kg pi jutru. Izgleda zelenije i lepse naliveno.
Jeste Apolo.Sejana početkom aprila,msm oko 10-og.Ovo je u Livadama.Ljusa kad je sejana soja Jel Apolo?moja na maloj strani sejana 2 maja zeleni se kao luda izgleda je spasila kasna setva i Ove kise zadnji dana