Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Darko idi na more i nekaci vise slikeWendy> setva 02.maj
Na nekim parcelama malo se provukao sirak.
Na ovoj parceli bilo je udoljica koje je 2014. kad je bila poplava popunio pesak. Evo na ovoj slici se vidi kako je soja tu izgorela i u daljini se vidi kukuruz kako se žuti u tom delu.
Jedan od veci kupaca skladistara u mojoj okolini kaze soja 55-60dinKaze bice euro kila, ma moze biti 5 evra kad je nema… ako bi isla cena kao 2012 onda bi mogla na 150 da ode, samo onda nije vestak tako skakao
Ima vise nego ceo NocajDarko, ova soja super izgleda, za ovu godinu, koliko ti imaš soje posejane?
Moram da obidjem pre polaska, da znam koliko da se ispružim na moru.Darko idi na more i nekaci vise slike
Mi smo se do kolena ispruziliMoram da obidjem pre polaska, da znam koliko da se ispružim na moru.
Imam soje posejane u 6 sela po 6 parcela, u krugu poluprečnika od 6 km.Darko, ova soja super izgleda, za ovu godinu, koliko ti imaš soje posejane?
DogodineTi reče da ti dosta Lefkade.
Čekaj mene dole u ponedeljak u Vasilikiju pa idemo na Kefaloniju.
Ali za pola kile.Jedan od veci kupaca skladistara u mojoj okolini kaze soja 55-60din