nikola ilic
Član
Sam ja rekao da je Pelikan do muda,sad sam uzeo da probam Vihor msm da je jos bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ga imao ali znam da je dobrim godinama bio dosta dobar kod nekih, slicno kao i Fantast, izrazito rodan u kisnoj godini dok u susnoj olako pukne.Na našem terenu taj Pelikan golo g. Imao ga prošle ,užas,ove usti ne obećava,nema popravni više.
Sejo sam ga ove g. Al na 25cm,na jesen rezultati.Mada kako je stanje trenutno u ataru što se tiče soje i kukuruza bojim se da će biti gore nego prošle kad je rodio 630 po kj.Nisam ga imao ali znam da je dobrim godinama bio dosta dobar kod nekih, slicno kao i Fantast, izrazito rodan u kisnoj godini dok u susnoj olako pukne.
Zato sam ga i izbacio iz setvenog programa.
Nema sorte koja ne podbaci u susnoj godini, ipak je soja biljka koja mnogo zavisi od padavina, mnogo vise od padavina nego od djubrenja!Peet, a koja soja ne pukne u sušnoj godini?
drug extra izgledahttps://postimg.cc/WhyYFRJ3]
[/URL][/URL][/URL]![]()
[/URL][/URL][/URL][/url]![]()
Išpartana. Ako ne bude problema sa grinjama sada je
Sad samo kiša.drug extra izgleda
Ako nemaš zemlju pored neke reke ili potoka, zaboravi na soju bez zalivanja.Sasamatic svaka čast za soju. Ja sigurno moram doći kod tebe i Darko Dren na obuku da me uvedete u sve tajne proizvodnje soje. Obzirom da smo sličan kraj to vaše iskustvo i znanje sigurno će moći da se primeni kod mene.