Soja 2022

Arkadije

Član
Učlanjen(a)
11 Jul 2010
Poruka
7.339
Vec se oporavila,koliko se vidi na slikama,nove troliske su bez ostecenja.Moja je tako izgledala,tj slicno kad sam je jos pre prve troliske tretirao punom dozom imazamoksa i nesto malo bentazona.

Lentic_98

Član
Učlanjen(a)
28 Jan 2017
Poruka
1.180
Koristio sam u malini i sta znam ne mogu reci da sam video ni pozitivna ni negativna desavanja...

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Djorje

Član
Učlanjen(a)
13 Feb 2022
Poruka
41
Radio sam ga u svim kulturama ove godine prosle godine sam ga radio u soji na jednoj njivi tu mi soja nakraju najveca bila. Po meni bolje da si uzeo epin on vraca boju I oporavlja biljku

Arkadije

Član
Učlanjen(a)
11 Jul 2010
Poruka
7.339
Ja se nadam da je stvarno tako,ali nazalost to nije nikakav siguran dokaz ako je cela njiva tretirana ,ogled se radi na istoj parceli tipa jedan deo ili pola-pola,nebitno,ali razlicite parcele nikada ne mogu dati pravu ''sliku''.

Compa

Član
Učlanjen(a)
22 Maj 2020
Poruka
1.135
Sinoc radjen fokus. Pratimo grinje jer vole wendy. Neka joj bog da kisu ostalo vise nije na nama.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

ACA RAIC

Član
Učlanjen(a)
19 Maj 2015
Poruka
5.379
Navadio se neki zekan na moju soju i gricka na mestima, mada vidim da malo i đubri njivu.

Matić

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
40.484
Ja na moju neću više ni da idem, ono je tuga na šta liči.Nisam ljubomoran, taman posla, uvek je negde bolje od proseka a da joj kiša nije značila i ne znači ne mogu da prihvatim.

Vrh