Soja 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav rastvor vode

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ove godine ce biti velikih problema u slabijim sojama , onim izgorelim. Em slab prinos ,em ono malo sto ima nejednako zri .
Jel radio neko ili cuo detalje prskanja sojom u ovo doba da ujednaci . Kojom dozon, koliko cekati .ima li problema da strune zrno i slicno ?
Ne brine me test , mislim da ne testiraju na prisustvo glifosata nego drugacije .
Razmisljao sam i o rastvoru vode ali se plasim da ne otrujem zemlju ?
Desikator preskup.
Ako neces desikatorom onda miruj.Izjednacice se polako. Prati samo situaciju.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Не треба ни чекати ко зна да докле...и долазимо у ситуацију да бирамо или ће нам зрно остати на земљи или зелено у махуни јако зајебана ситуација бар код мене.

Ne verujem da je otrovnije od totala

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ma ovde u u našem okrugu svi rade detoksikaciju totalom i bude ok na prijemu,bilo je ovde na forumu neko je postavio članak davno, da je fermer iz kanade razblažio total i popio čašu i reko ovim protivnicima totala ajde vi razblažite vaše nafaljene hemije i popijte,i stvarno ja još nisam čuo da se neko otrovo prskajući totalom a prskaku svi živi i sa malim špritcovima i sa velikim prskalicama i nisam čuo,dok sa ostalim hemijama se dešava .

Farmeri u americi brane total zivotom,bez njega mogu da se jeb....samo nek ga piju,nek probaju sa ledom,kao viski.

Какав тотал па двориште прскам са њим сваких 20 дана трава се опорави...Сва та хемија је ту да задржи коровске врсте колико толико до краја вегетације истих.

Ma ok je to,spominjali se americki farmeri,ja sam za njih odgovorio.Da neko pije glifosat,ili bilo koju drugu a.m , razblazeno,ne razblazeno,je cista glupost.Ali opet... ne bi cudilo do kakvih sve extrema idu te kompanije samo da sacuvaju prodaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh