sale ratar
Član
Neki insekto-akaricid, mislim da i savanur tu spada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesuje me tvoje misljenje a i misljenje ostalih clanova o ovom suncokretu. Velicina je bila 15-25 cm kada sam prskao.
Kada polomim stabljiku unutrasnji deo je braon boje
U vezi grinja . Kako odredjujete kada tretirati a kada ne ? Jel brojite tj jel procjenjujete broj pauka grinja po biljci ili ne ? Rekao mi komšija da je ulazio u moju soju sa nekim agronomom nakon njegove i da imam grinje . List je ukovrdžan , i oni misle da je od grinja a ja tvrdim da je to od zanošenja dikambe . Našli su pod lupom grinje kod mene , kako kaže 4 do 5 komada , sad neznam dali je to procjena po biljci ? On mu reko da obavezno prskam da je to mnogo , a meni ne pada na pamet za sada , mislim da to nije ništa ? Šta mislite ?
Minimum 0,75l do 1 l.Nisam nikad prskao u soji,al zato jesam u jagodama.Uvek sam uz abametkin dodavao belo miner.ulje po preporuci Natase Dosen zastitarke i prskao u kasnim vecernjim satima.Doza je bila 0,75 preventiva,a 1 litar ako je jak napad po ha plus 4 l belo min.ulje.U kojoj dozi tj. koncentraciji radite sa abamektinom?