22.04 najoptimalniji rok.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Sijano na strnište, pomislio sam da je postrna, al velika mi izgledala da bude postrna, ili da nisi jako rano vršio ječam......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
22.04 najoptimalniji rok.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Proslogodisnja strnjika direktna setva bez obrade.Sijano na strnište, pomislio sam da je postrna, al velika mi izgledala da bude postrna, ili da nisi jako rano vršio ječam......
Zastitari kazu da sad vec netreba prskati ,jel vecina gusenica se pretvorila lutke,vise stete nece praviti,,ja sam pre 2 dana teo da prskam cisto da potrosim hemiju ,al nemoz prici njivi od vode,sta bude bice .Da li moze kisa da spere one gusenice u soji? Trebao sutra prskam ono prc palo 50 l kise,e jbg
Bice malo umrsene,neces vise moci spartati ako si planiro .A sto se tice prinosa nece uticati,mozda malo al zanemarljivo.Sta se desi sa sojama koje su na danasnji dan u fazo cvatnje sijane oko 5.4. Polegle od ovog nevremena?
Despotom, prvi put sa 0.7 do 1 l/kj sad posto prskam u flekama 0.5 l/kj.Са чиме прскаш и којом дозом?
Ja sam prskao moju soju pre dva dana, i primetio krugove pojedene soje, kao na slikama koje ste kacili. Sisao iz traktora, ali nisam mogao da nadjem nista zivo na biljkama. Lako bih to oprskao ledjnom priskalicom, ali ne vidim sta to treba da prskam. Sada kada cujem da su gusenice pretvorene u lutke, ne moram ni da mislim vise o tome. Neka se lepo izlegu, pretvore u leptire, pa neka ih laste slatko pojeduZastitari kazu da sad vec netreba prskati ,jel vecina gusenica se pretvorila lutke,vise stete nece praviti,,ja sam pre 2 dana teo da prskam cisto da potrosim hemiju ,al nemoz prici njivi od vode,sta bude bice .