grunt
Član
Дали је неко приметио да се лептир враћа после прскања инсектициди?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej ista situacija u Vendi i kod mene.Gde po koja rupa na novom listu,a gusenice ni jaja nisam primetio.Uprpao sam se pa idem svaki dan u obilazak
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka
Slike mozda varaju, ali po tome sto se vidi ne vidim uopste tako opasno da ugrozi soju a da joj uzima od prinosa.Ta soja je sad u subotu prospartana prvi put, cekao sam da sirak poraste i prskao kad je soja tek pocela da cveta donji spratovi i kad je bilo 2 nedelje posle tretmana padne kisa tako da je za vikend posle nekih 19 dana prospartana, medjutim novi sirak je tako dobro nagurao da imam izbor ili da tucem i eventualno smanjim prinos ali ocistim njivu za iducu godinu ili da pustim korovu da pojede deo prinosa i ostane mi seme za iducu godinu.
Total 1700din15 ОООдин Мајку му каква је то заштита?Ајд рефериши шта спада у те новце?Мало ми то млого....