Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u ataru nisam primetio neke velike stete od gusenica...
Rubin na slici...
Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka
Trojke IDK. Pritisak 1,8 bara. Brzina 13 km/h...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ja sam uradio jedan dan insekticid,a drugi prihranu mada drugar povrtar koji se mnogo vise bakce sa insektima mi kaze da on ujutro oprska insekticid,a uvece prihranu ili herbicid.Hteo sam da sad prskam gusenice u soji sa Savanurom, a predveče sirak u toj istoj parceli (sirak flekujem pa zato ne mogu da izmešam zajedno). Kažu mi u poljoapoteci da ostavim bar jedan dan razlike zbog gasne faze iz insekticida, da ne bi meni škodilo udisanje tih gasova. Šta kažu forumaši na to, nikad nisam radio sa insekticidima pa nemam blage veze o tome ništa?
Bolje prvo sirak, pa onda gusenice. Nemoj se igrati sa insekticidom.Hteo sam da sad prskam gusenice u soji sa Savanurom, a predveče sirak u toj istoj parceli (sirak flekujem pa zato ne mogu da izmešam zajedno). Kažu mi u poljoapoteci da ostavim bar jedan dan razlike zbog gasne faze iz insekticida, da ne bi meni škodilo udisanje tih gasova. Šta kažu forumaši na to, nikad nisam radio sa insekticidima pa nemam blage veze o tome ništa?
Hteo sam da sad prskam gusenice u soji sa Savanurom, a predveče sirak u toj istoj parceli (sirak flekujem pa zato ne mogu da izmešam zajedno). Kažu mi u poljoapoteci da ostavim bar jedan dan razlike zbog gasne faze iz insekticida, da ne bi meni škodilo udisanje tih gasova. Šta kažu forumaši na to, nikad nisam radio sa insekticidima pa nemam blage veze o tome ništa?
@druskan
I sad mislis da je od insekricida to zutilo? Odnosno zato sto si pomesao?
Razmisli bolje sta si prskao pre toga.