Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znaci,mi koji sejemo na 50 imamo za 30% vece prinose?
Ajde da probam ja da odgovorim... Primer kako smo mi radili kada smo imali problem sa tim. Čim malo preraste ne možeš ga potamaniti. E onda kada soja malo odskoči i taj poponac još malo naraste, špartač ali samo prednje motike i gas... I na svakom kraju čišćenje motika... Posle u vršidbi ga nema uopšte. E to je sve pod uslovom da je soja sejana na 70...Jedna pomoc razvio se poponac( ona prokleta loza) po soji, sa cim da je suzbijem svakim danom buja sve vise. Soja je u prvoj troliski.
Ajde da probam ja da odgovorim... Primer kako smo mi radili kada smo imali problem sa tim. Čim malo preraste ne možeš ga potamaniti. E onda kada soja malo odskoči i taj poponac još malo naraste, špartač ali samo prednje motike i gas... I na svakom kraju čišćenje motika... Posle u vršidbi ga nema uopšte. E to je sve pod uslovom da je soja sejana na 70...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока