Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
znaci,mi koji sejemo na 50 imamo za 30% vece prinose?
Ajde da probam ja da odgovorim... Primer kako smo mi radili kada smo imali problem sa tim. Čim malo preraste ne možeš ga potamaniti. E onda kada soja malo odskoči i taj poponac još malo naraste, špartač ali samo prednje motike i gas... I na svakom kraju čišćenje motika... Posle u vršidbi ga nema uopšte. E to je sve pod uslovom da je soja sejana na 70...Jedna pomoc razvio se poponac( ona prokleta loza) po soji, sa cim da je suzbijem svakim danom buja sve vise. Soja je u prvoj troliski.

ovoj temi, da ne budu samo slike vrhunskih soja...
Ajde da probam ja da odgovorim... Primer kako smo mi radili kada smo imali problem sa tim. Čim malo preraste ne možeš ga potamaniti. E onda kada soja malo odskoči i taj poponac još malo naraste, špartač ali samo prednje motike i gas... I na svakom kraju čišćenje motika... Posle u vršidbi ga nema uopšte. E to je sve pod uslovom da je soja sejana na 70...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока