talianu
Član
Opet ce dušebrižnici da kukaju sledećih 5 god kako smo dobili 40 l kiše ( 2012 bilo 100l+).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubaci neku sliku,ja sam buljiu u Vendi(ne pevačicu) i nisam joj našao manu.Ovih dana u obilasku otac i ja smo primetili da Vendi ima ozbiljnu manu...pucaju mahune i koja je god pukla zrno se ubudjavi i smezura se...od zdravog zrna ostane samo prasina.Na NS ogledu od svih sorata nema takvih pojava.
Slikacu sutra pa kacim uvece...nije ni malo naivno koliko toga ima,i olbicno gornji i sprat ispod njega su takvi...mislim da je to direktna posledica onog ogromnog deficita vlage i nenormalnog sunca koji je zario i palio lisce,same mahune i zemlju...lisce ima ozegotine,mahune se rascepaju,a zemlja ispucala...cause and effect.Ubaci neku sliku,ja sam buljiu u Vendi(ne pevačicu) i nisam joj našao manu.
Pametan je dosta tesko biti u kasinu, a nas posao je dosta slican sa ovim, ali nemoj misliti da i tamo mozes pustati mozak na pasu! Potrefilo ili ne dosta toga je na svom mestu!Znaci nisi ti pametan koliko te potrefilo.
Jeste paore na 50 je posejana! Nema ljutnje, mozda tvoji kriterijumi zahtevaju nesto sasvim vise, meni ta soja je sasvim na svom mestu i kamo srece da mi je sva takva ove godine. Ocekivanja su mi pozitivna na svim parcelama gde mi je takva!Bice sta bude, a uglavnom slabo koliko mi se čini. Peet taj tvoj fantast je na 50 cm? Ako je tako kao sto se na slici vidi onda je to očajna soja po mojim kriterijumima. Bez ljutnje i uvrede, ne mislim zaista ništa lose, ali ovako kod nas izgleda losija na 70 stim što je vislja za 20 cm. Ako se soja na 50 providi od kraja do kraja tu nema neke sreće. Ovde na forumu većina kad bi videla soju iz dunavskih ritova oko Bodjana, Plavna, Vajske, Novog sela... bi se sigurno uplašila.