Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ja danas radio moj maksimus i balkan, split aplikacija Corum+Dash+Harmony, za deset dana još jedan tretman i to je to za ovu godinu što se tiče hemije.
Ova soja je dobila dve split doze corum+harmoni, sad cekamo spartanje posle ovog talasa kise. A ova jos po 2L bentazona, zbog palkamide i samonikle neome.
Danas i ja završio setvu,posejan Trijumf,Apolo,Fantast,fortuna,Rubin,Angela,Maksimus i Galeb setva obavljena u tri etape ,prva početak aprila, druga oko 20-og.4 treća juče i danas.
Izbačena Venera ove godine.
I ja sam takodje kao clan talianu zavrsio sa setvom soje danas! Poceo sam 16. Aprila pa pauza do 28 Apr. i nastavak ovih dana!
Ove god. kao i zadnjih 4 iskljucivo Trijumf s tim da na jednoj parceli od 5 kj posejano 2.5 kj Fantasta i 2.5 kj Trijumfa! To ce se sigurno posebno meriti pa ce onda pasti odluka da li vredi i dalje sejati Fantast!
Mislim da zadnjih 10 god. nikad nisam krenuo tako rano u setvu soje kao ove!
Uglavnom sam za kasniju setvu! Moje iskustvo govori da je prinos dosta bolji u kasnijoj setvi!