paorpaor
Član
Imaju još jednu i ta je odlična. Vislja je od Angele i nešto kasnija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta Rajfajzenova je najverovatnije Angela.
Ta Rajfajzenova je najverovatnije Angela.
Ove godine neće ni jedna sorta odneti pobjedu kao ni FAO grupa. Ove godine je pravilo da nema pravila.
Ta Angela .ebe kevu kako je dobra. Prosle godine sam posejao od nje 125 kg i dala je najbolji prinos. Sve sto je rodilo sam ostavio za seme a bogami i ove godine ce da bude najbolja. Imam pored nje i Wendy od iste semenske kuce i po tvrdnjama promotera bi trebao da bude bolji od Angele ali po mojoj proceni ne moze ni da joj pridje.
Pero jos je rano za Rubin,imas ga u Sljeminom sokaku(preko puta Vetehe) kad udjes u sokak prva njiva s desne strane iza basci 3 jutra Rubina pa vidi kako ti izgleda kod nas u ataru.Dali je neko vrsio Rubin ? Kako se on pokazao sa prinosom ?
Pero jos je rano za Rubin,imas ga u Sljeminom sokaku(preko puta Vetehe) kad udjes u sokak prva njiva s desne strane iza basci 3 jutra Rubina pa vidi kako ti izgleda kod nas u ataru.
to lose ,jel ti nas zajebavas?
Jel to kad su ti sveli na yus pa si dobio tu cifru ?