Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pre 2 godine skidao takve parcele negde oko 50 lanaca bolje da sam spavao.Malo sam blinde ostetio,pukao kais varijtorski od doba,biter limovi zinuli istupljena secka ishaban kais secke vise nekosim parloge,ko ima na ogumke obilazim a gde je zakorovljeno odbijam posao.Kod nas soje ima posejano kao nikad do sada.
Ali su je ljudi jako malo zasticavali,cicka gad boziji,na jesen kombajni ce samo jaukati.
mozda neko sa sto vise % fosfora, da formira sto vise pupoljaka, cvetova ... kod nje i onako najmanje mozes uticati na prinos, pod uslovom da je cista, ostalo sve zavisi od vremenskih prilikaS obzirom da soja formira one grudice na korijenu za dušik, koje gnojivo ona treba da bude veći prinos ? Od dosta ljudi sam čuo da njoj uopće ne treba dušika nego samo kalija, dali to stoji ? Dali neko folijarno mozda i kada ?
Kad si sejao, koja sorta?Пострна соја успешно никла сва и прија јој ова киша и време. Заборавих да је усликам... Ових дана ће и слике стићи исте....