Kolega Laufer malo obratite paznju na pisanje i uljudnije se ponasajte,posebno prema starijim i postenim clanovima!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neslazem se da ne-gmo prati cenu modifikovane, pre bih rekao da bi trebalo da bude obrnuto.Nemam sad vremena da tražim , ne-gmo je uvjek skuplja dabome ali uvjek paralelno prati cijenu modifikovane.
Kako Danijele kadje 80% svetske soje GM ja mislim da je Moma u pravu.Neslazem se da ne-gmo prati cenu modifikovane, pre bih rekao da bi trebalo da bude obrnuto.
I mi danas izašli na dve parcele jedna vlaga 17,5 maksimus,druga 19 balkan,odustali do daljnjeg.
Nemam pojima kako iskreno i meni bilo čuzdno da je tako velika vlaga pa sam otišao na još jedno otkupno mesto kad ono isto!! Kada sam došao kući svratio sam kod komšije jer ima vlagomer i tamo je rezultat bio isti. Svi sa kojima sam pričao i koji su probali imaju slične rezultate.Malopre drugar javio da je kosio kosio uslužno trijumf i da je jako suv( ne zna taćno ali od oka) ,predpostavljam da je i tvoja soja sa 13 % vl, trijumfZasto tako velika vlaga?????
Ovaj nalog je sa danasnjeg kosenja gde se vidi da je vlaga 13%
za sale ratar , prevod na paorski jezik. srpska poljoprivreda je zbog takvih pojedini hvalisavaca otisla u tri lepe . sad ti je valda jasno . ili jos jasnije bolje statistike im ne treba od vasih izliva mudrosti. pisi ako ti opet nije jasno pa da jos uprostim .