Peet
Član
Komsija skidao danas (juce) 5400 kg Balkana sa 2.25 kj. Izbacio je osmeh od uva do uva, kaze da nikad do sad nije imao takav prinos!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ердевик Мита млин, ако не грешим плаћа аконтацију 38 динара+ПДВ. И ова цена је добра јер је род доста већи од прошло годишњег. Јуче урадио свега 1,25 јутара, са приносом од 2760кг укупно или око 2200кг/кј. Очекивано је било нешто више, али ни ово није лош принос за потез који ми зовемо виногради (доста је вишљи терен)
- - - - - - - - - -Mi smo izgleda generalno toliko preplaseni da cim nam je rodilo vise ne razmisljamo da i mi jedne godine treba da zaradimo vise a ne odmah da tu zaradu otpisujemo otkupljivacima koji ce naravno snizavati cenu koliko god vide da mogu da nam otmu a prava cena opet nece biti mnogo manja nego proslogodisnja i nece uopste zavisiti od ovog naseg roda .
Nije kod mene toliko kise bilo,ali je svejedno islo kilavo na pocetkumarrkoo kako se dalo raditi? Sinoć je bila dobra kiša!!
u lepom kraju zivis![/IMG]Evo jedne parcele od 5kj sorta Virtus Ns,bas ono cega sam se bojao nejednako sazreva.Sta mislite koji rod da ocekujem
Pa to mi nije nejasno,vec pricam o nama da su nas godinama toliko izdresirali da nam je sve dobro,bolje vise niko ne zeli samo da ne bude gore.izvinjavam se malo sam skrenuo sa teme. Gledao danas moju soju venera zelena jos bar za desetak dana ako bude srece da se moze skinuti nadam se bas dobrom prinosu naizgled je extraKo te pita za to kolko treba da zaradiš , imaš cijenu oćeš -nećeš.