Poznanik u Kukujevcima vrsio i imao 10m/kj,danas je ujak u Ilincima vrsio i imao 10-11meteri/kj.
Koji je taj? svi prinosi za sad su preko toga koliko ja znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poznanik u Kukujevcima vrsio i imao 10m/kj,danas je ujak u Ilincima vrsio i imao 10-11meteri/kj.
Pogledajte prilog 5908Pogledajte prilog 5909Pogledajte prilog 5910Pogledajte prilog 5911Pogledajte prilog 5912 Soje koje su mi ove godine zapale za oko,prosle godine Optimus i Maximus,a ove godine je Apolo No1.
Sale kada sam ja pre 10 dana pričao da ko u vašem kraju bude imao manje od 1500 kila imat će slab rod ti medruže napade da grešim.u stvari i bio si u pravu pošto si ti imao 1860:-D.drago mi je zbog tebe druže a ja se nadam da ću te i nadmašiti.moja još za nedelju dana neće stići pa javljam rezultat
Koji je to deo atara?kosli danas soju sorta viktorija prinos 1300 kg po kj vlaga 10,4 nisam zadovoljan sutra nastavljamo