Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danas ovrsena soja!sorta balkan,na jednoj njivi prinos 1950kg/kj a na druge dve (samo jedna njiva ih deli) 1780kg/kj..... ja zadovoljan...
Kome ste predavali soju i po kojoj ceni jel se zna nesto u Mitrovici
Ja čuo da je imao 20oo kg po jutruDanas komsija je bio prvi u selu koji je vrsio soju. Na zalost ne znam za prinos jer nisam licno razgovarao sa njim ali cuo sam da je imao vlagu 11%. Za one koji poznaju nas atar soja se nalazila u Iberland.
Sto se tice moje soje vrsice se tek za nekih 15 dana.
pre dva dana požeo sam najbolju soju u selu...prinos oko 3t po hektaru...
juče što sam radio oko 2t/ha
danas ovrsena soja!sorta balkan,na jednoj njivi prinos 1950kg/kj a na druge dve (samo jedna njiva ih deli) 1780kg/kj..... ja zadovoljan...
Kome ste predavali soju i po kojoj ceni jel se zna nesto u Mitrovici
predao sam na dva mesta,niko ne zna cenu!ono sto sam cuo na silosu ranije 34din niko ne spominje,svi se prave ludi!!
danas kod nas jedan covek kosi soju koja izgleda kao sa slike clana @tako!ima jos zelenih listova,vlaga 10.5,skuvana!
Zna se cena i za suncokret i za soju 30 din.+PDV
Od kolege drži zadrugu.Sa mogućnošću doplate kasnije 2-3 din. od zavisnosti celokupnog roda.