Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mada ja nikad soju nisam tretirao ali ako bi imao taj problem onda definitivno bi koristio Furadan koji je u pola cene jeftiniji od Mesurola pa najverovatnije bi bio miran po pitanju svih stetocina i u zemlji a i izvan.a da ja nju zaprasim mesurolom i evo im ku*ac
Ja sam prošle godine radio inkorporaciju na pasulju preparat se zvao Triflur ali da Ti kažem iskreno nisam uopšte zadovoljan , prošao sam odmah posle prskanja sa drljačom i pala je kiša to veče a korova jako puno , možda sam ja nešto zezno neznam ali ja više sa time neeksperimentišemIma li neko iskustva sa inkorporacijom na soji?
Razmisljam da probam sa ACETOGAL-om pa me interesuje vase misljenje?
Znaci u pitanju je inkorporacija, a ne dubinsko prskanje
Danas posejana soja na 11kj, izaslo oko 64kg/kj
ja sam juče sejao balkan 70 međuredno na 3,5 u redu išlo oko 110kg,izrazito krupno semekoji razmak u redu? ja sam isao na 3.3cm balkan pa odprilike 60 kg kj, prosle godine sam isao na 3.5 cm
Koji obicno prinos zrna dobijas sa tim rasporedom semena.Interesuje me visegodisnji prosek.ja sam juče sejao balkan 70 međuredno na 3,5 u redu išlo oko 110kg,izrazito krupno seme