Snimanje iz vazduha

bbq

Član
Učlanjen(a)
6 Sep 2011
Poruka
201
Lokacija
Beograd
Malo sam se zezao sa hexakopter letelicom i pokušavao da snimim tanjiranje... Bilo je dosta vetra pa nisam smeo da se isuviše približim, ali mislim da je lepo ispalo:


Planiram da napravim par snimaka zalivnog sistema, a najviše snimaka kada dođe skidanje i transport pa da napravim jedan kratak filmić od toga...
 
Domet je oko 4000 metara, mada nikad ne letiš tako daleko sa njim jer ako se desi nešto ne predviđeno ode mast u propast... A stvar uopšte nije jeftina.. Ali sad kako ide lepo vreme možeš ga očekivati češće u svom komšiluku, tako da gledaj dobro iznad sebe :)

Inače evo jedna slika mog hexakoptera od pre neki dan:
oKL72l.jpg
 
BBQ: gledam ovu snimku i cini mi se da na zglobnom IMT-u vidim klima uredjaj na krovu...

Ako ista znas o ovome i ako si u mogucnosti poslikati klima uredjaj (ako uopce i je klima) da i mi ostali to vidimo, jer se to vidjalo samo na IMT tvornickim slikama.
 
To je nekad bila klima, a sada ne verujem da to radi... Ta dva traktora koristimo isključivo za gaženje silaže, mada ćemo ih verovatno sad sa ovim lepšim vremenom malo srediti, ako ništa drugo onda barem prefarbati da liče na nešto...
 
Dobra stvar ovaj hexakopter,ja imam neki rc helikopter ali jos nisam u potpunosti ovladao upravljanjem jer je jako tesko naucit,jeli ovo na baterije (pretpostavljam da jeste) i kolika je cijena za ovaj i kako je sa njim upravljat,koliko moze ostati u vazduhu?
 
Па то су новинари масовно користили приликом извештавања о нападу дужника на Либију и ликвидацији Гадафија. Пошто су то Кинези ошацовали, одмах је почела производња па је цена пала и сада има безброј варијанти.
 
e ovo je bas zanimljiva stvar samo mislim daje jos skupo za nas ,nije lose nemora obilaziti zasad jagoda i paradajza dal neko krade nego sa tim helikopterom i odma snimiti zanimljiva stvarcica.
 
И шта онда кад га/их снимиш? :sta:
za pocetak bice mi lakse,ako nista drugo, pre par godina sam uhvatio jedne momke i poslo im policiju malo da ih poplase i zasad sam stose njih tice miran

- - - - - - - - - -

za pocetak bice mi lakse,ako nista drugo, pre par godina sam uhvatio jedne momke i poslo im policiju malo da ih poplase i zasad sam stose njih tice miran
,inace odkud znam stase moze desiti ako padne mrak na oci:zli:
 
Nazad
Vrh