Slobodna diskusija o traktorima

Ima mašina koje skoro da i nemaju primenu pa zato za njih i nema kupaca. Poput Beraca kukuruza u klipu, presa za baliranje malih bala Plugova ravnjaka, levatora za utovar kukuruza u klipu, lakih Drljača.

Koji je materijal najbolji za nebo? Na Zetoru 7011 fabrički je stavljeno platno. Nisam siguran da li je eko koža bolja zbog lakšeg održavanja? Sređivao bih na leto, a dvoumim se.

Цене су драстично отишле горе чак неке и нереално,на пример 577 да је иоле добар и честит трактор без 10000е га нећеш наћи. Чак и они глуваћи стари тип држе цену као да су не знам шта, ево задњих годину дана помно пратимо огласе и мало који се прода вазда исти огласи се врте. Хтео сам да узмем 577 али не иде прецењени или можда стварно толико вреде?!🤔

Ма боље еко кожу у платно се накупи прашине па те само соли одозго. Ово опереш издуваш и мање се скупља прашина у еко кожу и лепше је само гледај да је она глатка без пора великих и оних рупица.

To ne gledam .
Gledao sam velike teske drljace,tanjirace,traktore,prikolice.
Ako hoces gluvaca 577 2wd od prvog vlasnika,sredjen pre 10ak godina i parkiran jer ne radi nista upale ga par puta...cene ga ispod 6 000e.

Nisu skupe cijene ako se ima posla za masinu
Ako stoji sve je skupo
Koliko ima prikljucaka koji se koriste jedan ili dva dana u godini
Ali kad je posao takav da se ne moze cekati neko drugi pa daj da se ima

Nece biti nista skuplji od ostalih kineza kod nas,cak koliko sam ja razumeo i neki dinar jeftiniji,neki model od 100ks sam ja gledao spominjala se cena id 24000 sa pdv.

Nazad
Vrh