Slobodna diskusija o traktorima

Da li znate nekoga ko tapacira kabinu traktora? Otisao mi je tapacirung blatobrana i nebo se odlepilo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitaj onog dečka (čoveka) što radi na Šoltišovoj pumpi da li bi mogao da ti to uradi. Njemu je otac bio tapetar pa je naučio od njega kako se radi. Meni je tapacirao naslon za ruku na sedištu u traktoru (to je sitnica tj, mali komad, al je dobro uradio).

A da li mora novi materijal da se stavlja? Kod mene je nebo odlepljeno a i tapacirung je tu ali se odlepilo. Mozda moze da se zalepi samo. Slikacu bas kasnije pa saljem da vidite

To ako je tako olakšava sredjivanje. Možda čak i sam.
Tipski ,,tigrokol" lepak i slični. Ja sam zalepio nebo-specifični sundjer za takve stvari na traktoru štore i drži 3 godine nista nije mrdnulo.

Pošalji mu poruku na messenger.Ako ne grešim živi u N.S što ti je blizu a radi tapaciranje kod dosta uvoznika polovne mehanizacije.

Ovako izgleda

89cfe57acbe9c581bc3b7d6e8029bf90.jpg

38033b3f5fd5efaf1996226343677a34.jpg

Ovo lijevo samo skinite taj skaj i očistite kemijski taj crni dio na blatobranu i gotovo, krov zaklamajte, najjeftinije rješenje...

Jos bi bolje bilo da taj levi deo pokrijem sa onom kutijom za stvari. To sam vidjao na nekim jd traktorima. Ali ne znam gde to moze da se nadje

Nazad
Vrh