Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I opet useru stvar sa poslom.Nema kilo ključa sve na osećaj.Majstori su nema tu dileme a kada pogledaš neke naše radionice samo što nemaju rakete unutra, perverzije od alata.
Cuo sam da su Indijci odlicni matematicari. A po nekom nepisanom pravilu kod nas u skoli, ko ima 4 ili 5 iz matematike, odmah mozes zakljuciti da su im sve otale ocene iste takve. A i obrnuto.Iz mog iskustva, Indijci i Iranci spadaju među najinteligentnije ljude.
Onde gde ima da se mozga oni se vrlo visoko kotiraju..
Doduše, i mi balkanci smo tu dosta konkurentni, ali mi imamo jak problem sami sa sobom pa nam je mentalna snaga potpuno anulirana.
Jes bas zanimljivo... Jos ako zaboravimo prvi i drugi svetski rat, vise komada drzava u ropstvu u kompletu sa njihovim kapacitetima, budzetima, rudnim i prirodnim bogatstvima, prisilnim radom porobljenih gradjana... Sta li je tek Romel radio po Africi, to niko ne zna. Verovatno isao na safari. Tako par godina...Svi pametni u p.m. a Nemci najrazvijeniji, bas zanimljivo.
Meni je čika Nika uradio preko 100 pumpi do sada ja sam prezadovoljan!!Pa čekaj Luka, jel bar taj Nika/Kreka radi bolje, obzirom da ima sve?