bobanvrb
Član
Ima sigurno bakarna bi trebala ili aluminijumska.Probaj stegni to malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima sigurno bakarna bi trebala ili aluminijumska.Probaj stegni to malo.
Tu istu bakarnu podlošku zagrej do usijanja na vatri i brzo potopi u hladnu vodu. Tako će ona da postane ponovo mekana. Tako jedino stara podloška može da zaptiva. Nemoj bez toga dalje da stežeš holender, da bi sačuvao osetljiv navoj na razvodniku.Probao sam stegao skroz ali opet pusta,sutra cu skinut pa da vidim sta se moze napravit.Isto ona gumica na onom delu creva sa prikolice sto se ukljucuje u traktor pomerila se i pusta mi ulje iz creva iz prikolice,mozel se ona vrh gore creva(metalni)rastavljat da se gumica vrati na svoje mesto?
bane 93
Javi sta si uradio.
Postavio sam dve nove bakarne podloske i jako stegao saraf i sad ne pusta ulja ni kap.Na onom djelu creva sto je na prikolici sto se ukljucuje u traktor bile se poremetile gumice i tu po malo pustalo ulja onda i to rastavim vratim gumice na mesta i sad nepusta ni tu nista.pozz