Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Steta sto nije duplakOvo je za domacina, da se naradi za zivota.Pretraga traktora | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga traktora | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I jeste i nije. Jeste ako pogledamo koji je traktor u pitanju, ali nije ako je traktor uredno održavan. A to važi i za druge traktore. Kako nečemu odrediti cenu tj da li je puno ili nije puno para?559 za 3000 je malo skup.
Ne znam, licno mi je drazi traktor bez prednje, uvek radije sednem u obicnog.Steta sto nije duplak
Vidi se da je covek pici pici, cim sam video pp aparat u kabini gde malo sansi ima inace da bilo sta plane!I jeste i nije. Jeste ako pogledamo koji je traktor u pitanju, ali nije ako je traktor uredno održavan. A to važi i za druge traktore. Kako nečemu odrediti cenu tj da li je puno ili nije puno para?
Ko o čemu ja ću opet o ovoj 560 što drugar prodaje. Pogledajte samo kakve se još nude za te ili približno te pare. Da nekačim link od neke.... Drugar je ovu njegovu prešrafio..... verovao neko ili ne ali bukvalno svaki šaraf. Od novih zupčanika, ležajeva, semeringa u bočnom reduktoru do novih čaura, aksijalnih ležajeva i spona u prednjici. Sve živo je novo stavljao. Instalaciju, hella osvetljenje sem prednjih farova, kvačilo menjač hidraulika- novo..... Ma toliko je perfekcionista da je umesto obične crvene tražio da je ofarban akrilnom.
Sve ovo navodim kao primer da nije baš uvek tako prosto reći puno je para.
Polkic, uzmi tog 559 ako je tako održavan i ako pristaje na zamenu. A koliko vredi tvoj 539..... E to ti ne bi znao reći.