Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvih problema ima grbavi most kod rusa, ljudima je teško da prekontrolišu ulje jednom godišnje u tim bočnim reduktorima, još uzmu pa natrpaju masti i misle da su rešili problem a tako isto urade i sa srednjim kućištem prednje vuče, ljudi su problem ali no.Posto sam u dilemi citajuci mtz temu, hteo sam kupiti belorusa za 6-7000e ali vidim pisete malo malo pa se kvare,pun decijih bolesti pa sam u opciju ubacio i torpedo 7506DV.Razmisljao sam i 9006 ali vidim da crkavaju menjaci od prejakog motora.
75-ica Bar nema problema sa prednjim mostom kao rus sa grbavim.
Dali je taj torpedo imalo sposoban kao rus?Kod nas u selu nema ni jedan tako da ne znam ni koga bih pitao.
Manu mu vidim drasticno manje brzina od rusa.
Vukao bi imt 757 sa njim, treba mi godisnje za 25 jutara oranja, dojadilo vise sa 558 bez kabine i 756.Zemlja sve tvrdja postaje,masine sve teze.Nema vise posla bez prednje vuce.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Moj komšija tera 75-icu bez prednje vuče i zmaj 222 već dobrih 20 godina pa nikad problem sa menjačem tako da mislim da ti je loša konstatacija, ja teram mtz82 i zmaj 222 a vozio sam i njegovu kombinaciju i znam da je mnogo okretniji od mene a o udobnosti da ne polemišem.Kod torpeda je nježan mjenjač nije za teže radove za oranje donekle. Za balirku i berač nije.
Ja imam i jednog i drugog,kada je suvo torpedo ne zaostaje ni malo za rusom.Druga je prica kada je blatoTorpedo ni blizu mtz-u po sposobnosti.
Inace trosi mnogo manje nego ostali traktori takve jacine.
Ja nekad orem 3-3.5h sa 558 1kj toliko je zemlja lagana za obradu( pogotovo moja jer mi je na zeznutim mestima).Treca spora i 756.Tu bi ferguson cudo uradio.
Kad ide prvom brzom oko 2h jutro ali to prebrojati na prste godine kad moze.
Kad udjem u trag iza ovih novih kombajna treca spora i polako,Odem nekad ceo dan orem 2 jutra poludim i sto je najgore nije zglavno uzorano.
A i najbitniji razlog zdravlje, bez kabine ,bez serva ceo dan drzim blokadu utrnem, zaledim se,ruke otpadose.Da ulazem u traktor 71-god ne pada mi na pamet.Ne mogu tanjiracu veliku kupiti,prskalicu itd jer sam limitiran traktorom koji nije kadar.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk