Ma jok uzmi fenda 600lsa seriju ti idu do 40k sati bez problema...jes da imaju godina, al ce sahraniti sve nar dva puta...
Не би му било баш паметно да гледа те тракторе маторо је то и махом истерано има ту много бољих варијанти
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma jok uzmi fenda 600lsa seriju ti idu do 40k sati bez problema...jes da imaju godina, al ce sahraniti sve nar dva puta...
Mislim da su uglavnom svi brendovi podjednako loši, danas je sve to škart roba, pogotovo ovo za Balkansko tržište.
niko nije ukenjao temu ako je rekao da je bolje nov rus od polovnog evropskog!!Paaa ne znam sta da vam kazem. Sprdnja i lupetanje polako preuzimaju forum. Na iole ozbiljniju diskusiju odmah se pojavi neko da to sve "usere".
O čemu ti pišeš???
Paaa ne znam sta da vam kazem. Sprdnja i lupetanje polako preuzimaju forum. Na iole ozbiljniju diskusiju odmah se pojavi neko da to sve "usere".
Pisao sam i ranije od kad sam kupio zapadnjaka starog 30 i kusur godina odmorio sam se,i psihicki a narocito fizicki.Kao sto u Vojvodini ne postoji domacinstvo bez Rusa isto tako i kod nas ne postoji domacinstvo bez Imt 539 i nekog jaceg zapadnjaka.
O čemu ti pišeš???
bilo je naravno,menjao sam lamelu i neke sitnice.Sad imam oko 3500satiPa sta si ti Galetin kupio, novog turcina. Jel bilo kvarova?
Znaci da tvoj nov kosta 11000 evra, jesam u pravu?