Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E ajde malo dva,ako se razumeš u zraktore pomozi čoveku ako ne ne troši tastaturu ,inače čini mi se da za drugo i nisi,mislim fizički,ako ti je ovo pisanje grubo i primitivno provozaj se jedan dan ,možeš otić neko pomoći pa sedi u rusa ,a utiske nam prenesi sutradan izjutra.Pa dobro, nemoraš biti baš primitivan pa druge nazivati budalama. Realno svako za svoje pare može da kupi šta želi, a ako je neko imao sa takvim traktorima dobra iskustva, verovatno ne želi dalje da eksperimentiše.
Koji ti je bio motiv da udjes u PDV??Ma očekujem ja odgovore poput ovog iznad - "idi u školu i mani se poljoprivrede".
Ja sam završio škole i ne kunem ni trenutak što sam krenuo u poljoprivredu. Šta više- uživam u tome. Svaki dan sam na njivi jer svaki dan maltene ima nešto da se uradi.
Do sada sam sve završavao sa t40 ali ipak rok trajanja mu je istekao. Ne može više i to vidim i sam. Zato i razmišljam u tom pravcu da uložim u nešto što će mi raditi posao i zaraditi.
Malo sam obišao neke ljude u selu danas i raspitao se i iskreno mislim da Armatrac (kao što je neko spomenuo ovde) može komotno da odradi posao.
Elem, u PDV sistemu sam i još ne znam cene za Armu 1054+ i onu 800to verziju. Ako neko zna koje su cene, približnije, može da napiše ispod.