pešut
Član
Ovakav isti problem ću izgleda i ja imati sa kabinom. Ja sam registrovao traktor 2012 na nove tablice ali bez kabine i dobio nalepnicu koja se lepi na lim a ne na staklo. sad na dozvoli čini mi se ne piše da je bez kabine ali mislim da je kod njih u sistemu uvedeno i kad bi se dozvola očitala pisalo bi da je bez kabine.
Ja sam u medjuvremenu stavio kabinu i posle toga radio tehnički bez nekih promena niko me ništa nije pitao.
E sad ja sam ugradio na 558 njegovu original kabinu neznam ko je proizvodjač ona klasična što se otvara i prednje i zadnje staklo i ima onaj lim da se otvori napred kad se diže hauba. Iste idu i na starije rakovice. Na kabini nema nikakve tablice niti je bilo mesta gde je ona stajala.
Zna li neko nešto ili ima tablicu kako izgleda za ove kabine?
Ja sam u medjuvremenu stavio kabinu i posle toga radio tehnički bez nekih promena niko me ništa nije pitao.
E sad ja sam ugradio na 558 njegovu original kabinu neznam ko je proizvodjač ona klasična što se otvara i prednje i zadnje staklo i ima onaj lim da se otvori napred kad se diže hauba. Iste idu i na starije rakovice. Na kabini nema nikakve tablice niti je bilo mesta gde je ona stajala.
Zna li neko nešto ili ima tablicu kako izgleda za ove kabine?