http://poljoinfo.com/forumdisplay.php?133-SAME Ima udjes u SDF grupu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Propusta i to dosta.
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Imas posebnu temu za ulja i maziva, da ubuduće znaš. Ja u svog IMT 533 sipam Modričku Maximu Super MG 15w-40. To mi je najjeftinije i najbolje ulje. Vršim zamjenu svake godine nezavisno od tog koliko se radi sa traktorom.Zdravo ekipa!
Koje ulje preporučujete za IMT 533. Ne bih najjeftinije naravno, a ne mora da bude ni najskuplje. Traktor svakako nije mnogo radio, i ne planiramo sa njim teške i obimne radove.
Gde si poručio nov orbitrol i koja je cena?I na moj 560 dosta curi ulje danas narucio nov a ovaj ostavljam kao rezervu
Ako otkaze nov,jer cisto sumnjam da su novi dobri kao nekad.
i to je onda posao uzeti.....jer uz poljoprivredu radim i u firmi, pa nemam puno vremena, i treba mi nešto jače, da brže to sve odradim......još mi samo treba da ga toliko šarafam ko ti, nema tu sreće onda
Kupio u Smederevu od 100 kubika platio 100e.Juce isproban radi perfektno.Gde si poručio nov orbitrol i koja je cena?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Tu ti samo rakovica dolazi u obzir i ništa više,te 90-ke i RX-e nemoj ni da gledaš. To ni kad je bilo novo nije valjalo i bilo usklađeno a ne posle xxx godina i kurte i murte...