Nema logike da strada često ako je sve urađeno kako treba a Goran je tako napisao.Ploča hoće da pukne i na 577 a najšešće zbog sigurnosnog ventila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
uvek ga nesto boli,ili gumice na sipki ili sigurnosni ventilNema logike da strada često ako je sve urađeno kako treba a Goran je tako napisao.Ploča hoće da pukne i na 577 a najšešće zbog sigurnosnog ventila.
Vec drugi put pominjes to jevtino rjesenje, ali nikako da se istrcis i kazes.Hajde Maticu, cvrkuci.Za gumice i samu šipku postoji rešenje koje košta 10 eura.Moj je jeo gumice na šipki,pogotovo kada ceo dan nosi prskalicu,kosačicu i slično.Puna kaseta gumica i samo menjaj,zatvorenih očiju. Onda sam rešio da rešim problem i rešio sam ga. Da kucnem u drvo nisam menjao gumice 3 godine samo prilikom remonta hidraulike reda radi pošto je sve bilo rastureno.
Šta ti je to kosh ?
Tebi možda neće biti jeftino jer moraš otići do S.Mitrovice kod majstor Pere po rešenje(druga šipka iz njegove radionice sa kompletom gumica).
Sva sreca pa je taj Pero jedini majstor
Za gumice i samu šipku postoji rešenje koje košta 10 eura.Moj je jeo gumice na šipki,pogotovo kada ceo dan nosi prskalicu,kosačicu i slično.Puna kaseta gumica i samo menjaj,zatvorenih očiju. Onda sam rešio da rešim problem i rešio sam ga. Da kucnem u drvo nisam menjao gumice 3 godine samo prilikom remonta hidraulike reda radi pošto je sve bilo rastureno.