Slobodna diskusija o traktorima

Nije za pohvalu ali dobar.

Treba samo jos reci da se unutar tog dela koji "vraca gorivo nazad" nalaze klipici i bregasti prsten koji pumpaju gorivo, a ventil koji steluje kolicinu goriva se zove odmeravajuci ventil. I da se zakretanjem bregastog prstena ubrizgavanje pomera ka ranijem ili kasnijem zavisi u kom smeru zakrenes bregasti prsten.
Image62.gif

Ja licno ne prebacujem tebi, vec tvorcu videa. Poruka, ne ponavljajte vozaci ovo sami, da se ne spotaknete i izgubite glavu. Kod nas je svojevremeno uzorni poljoprivrednik slomio ruku tako. Mada, voleo je da zadje u tudje, pa je sve moguće, laka mu crna zemlja.

Ja preporucujem da se stane na plug, pogotovo obrtac. Imas za sta da se drzis i ko covjek snimas. :osmeh::osmeh:

Jednom prilikom je komad do mene orao čovjek sa 560 svakih par krugova je hodao pokraj traktora (ima problema s kralježicom pa mu je problem dugo biti u istom položaju), ali naravno nije to radio pri ovakvoj brzini već je traktor pustio da ide brzinom normalnog hoda i lagano je uz njega hodao bez trčanja, i volan je osigurao da buda lagano u lijevo smotan da traktor ne može nikuda iz brazde, pa je to na neki način razumljivo spram ovog viđenog na videu.
Ovo na videu je van svake pameti i krajnje nesigurno!

mislis da bi ostalo nesto od njega do sledece godine? cisto sumnjam

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Koliko moze da steti kad se dosipa vise ulja u motor od maksimuma ?? Slucajno sam se zaneo juce prilikom menjanja u 577 sipao bar 1l vise mozda I 1,5l vise. Ne znam da li da ispustim. Nije se desavalo do sad da preteramo sa uljem u masinama, pa nemam iskustva sa tim.

Moze da procuri na dihtung ili na semening,izvadi u svakom slucaju i ne razmisljas posle.Kao sto rece @mirosti posle dospi kad ti zafali.

Pa moracu da izvadim. Nego mi je samo da ne iscuri sve treba biti brz :osmeh:
Nije meni sto ce ga izbaci negde posle nego da ne napravi neku stetu dzabe. Moracu istocim da ne rizikujem.

Nisam znao gdje ovo da postavim pa ajde.ovdje.Nesto sto se rijetko vidja-TAM 5000,1977. Ili 1987.godiste,presao samo 325 kilometara,potpuno nov i svo vrijeme garaziran.Sad je zavrsioona otpadu...Ako je vjerovati vlasniku otpada,nece ga sjeci ili rasklapati u dijelove.
7e355364441f214e45efa930b6d022e2.jpg
49106077295b1514a95ac2b78f8c8f7d.jpg
e8ee719f0a2b63997354230e90c3b109.jpg
27de71d02530ab2fa97a35de7e477633.jpg

Gesendet von meinem HTC Sensation Z710e mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh