paorpaor
Član
Kako upusti ako je pumpa toliko puta skidana ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema pravilo tu, ja sam imao slucaj da oslabi glava pumpe, i nemoze da ubaci dovoljno goriva pri verglanju, a kad ga povuces sa drugim upali.Ako je rotaciona pumpa onda nije do nje. Rotaciona kad je losa pali hladna al nece topla
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
To je bio problem proljetos na komsijinom 558. Radio ko sat i u jesen ugasen i kasnije nece. Samo na vucu je palio itd itd. Na kraju nova pumpa i gas. Rotaciona je u pitanju.Nema pravilo tu, ja sam imao slucaj da oslabi glava pumpe, i nemoze da ubaci dovoljno goriva pri verglanju, a kad ga povuces sa drugim upali.
Sent from my SM-G318H using Tapatalk
Bosista kaze glava. Sad sta je, ko ce ga znat. Ta pumpa sad trune na polici.Tu je rotor kaput.
Pitaj u B.Jarku TIM-auto, na samoj krivini tj. ulazu iz pravca Temerina,ako nema na stanju, poruci i stigne za 2-3 dana,velik izbor i dobra ponuda.Gde ima u Novom Sadu da se uzmu amortizeri vrata? Konkretno mi treba 33 ili 33.5 za zetora. Nije bilo na vasaru u Temerinu ali mi prodavac rece koja mi je dimenzija.