Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav. Zamisli polovnog MF za 25000 od 150ks u odlicnom stanju i tog MTZ-a sta je bolje? a MF je jeftiniji . sta ce duze raditi i za 5 godina sta ce vise vredeti?bojcetic je napisao(la):@Bubu
Naravno da svako bira sta je najbolje za sebe! Vec sam pisao da ako ce sam da tera da je bolje kupiti zapadni traktor ako se ima para. Ja sam samo rekao da je finansijski po meni isplatljivije kupiti MTZ 1221.2 za puplo manje para, slicne snage i upotrebne vrednosti. Razlika u novcima je dovoljna za placanje radnika da ga vozi jako dug vremenski period.
@mityoo
Tacno da je najbolje sam, ali u selu poznajem nekoliko traktorista, koji rade bolje nego njihove gazde
nikola indjija je napisao(la):Ja neznam kakvi su vam to traktori ja ove godine sa mtz 820 nisam ispod 20l po kj
A koliko je radni učinak jednog a koliko drugog?mirmag je napisao(la):Ursus je mali potrosac...Ja na 577 pre spalim pun tank od 90l sa 758.20,nego tast na c-360 od 60l(cinimi se da je toliko)sa Olt 2x35