Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a jesi li kad radio sa zetorom?Sa njegovim zetorom ocigledno nesto nije u redu kad toliko trosi, to jos nikad cuo nisam da zetor toliko potrosi.
Najvise zbog toga,a i kupovao ih je Gadafi jer je bio prijatelj sa Titom. Mislim da je kolega mirmir postavljao neke slike iz Egipta.Зато што је добар трактор одличне кочнице,довољно снаге за 2 бразде,мало лошији хидраулик ал ништа страшно,наравно јефтини делови,тешко се може прегрејати,брза.мана су лако се диже на задње точкове ако нема тегова напред и ламела брзо проклиже ако се несавесно ради са њом.
Ne znam šta je sa tim starudijama, to je nekada bilo od 1500 do 2000 plafon.Evo ovih koje sam nasao u oglasima. Interesantno je da su traktori, koji su na prodaju, uglavnom sa novim gumama koje kostaju kao pola traktora...hm, bas cudno ali generalno za kupce dobro.