Traju one dosta dugo ako je sve u redu.Možemo mi pljuvati po IMT-u do prekosutra i opet nećemo ništa postići.Imaju mana ali nisu ni za potcenjivanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako da nema, srijedom na pijaci u Badovincima, ondje iza zgrade poste, zar nisi primjetio stand sa dijelovima za JD.Ako ikad budem kupovao traktor tako ću da uradim
Znači taj 4755 je pouzdan i ima delova?
Koliko se secam ti si bas hvalio tog Deutz-a, i bio zadovoljan njime, koji je bio razlog prodaje i za kolliko novca je otisao? Moze odgovor i na pp.
Jesu li na onom dx 85 disk kocnice
Kako nema veze? na traktor od 30ks i 60ks valjada treba jači hidraulik, ne mislim na pumpu nego na samu ploču i podiznu moć, uglavnom te gumice nikada nisu dugo trajale kada je nosio prskalicu 660l ili 2,9 Majevicin spremač.
Mislio sam da je tema "pljuvačina" po budzenim traktorima, pa rekoh da izbacim sve iz sebe mislim na praktično znanje u rukovanju i baratanju istim.
Eto potvrde, sve je jače osim gumice -,- a koliko je samo nisko nosio orudja pa onaj reduktor na izlazu iz kardana, zbog njega svaki kardan se morao skraćivati. Taj traktor je bio promašaj samo što stari tada nije znao za bolje.560 i ima jaci hidraulik od 539. Ploca je deblja, kuciste je jace, klip je veceg precnika i pumpa je veceg protoka. Gumice stradaju jer se pumpa klima na nosacima i jednostavno prozvace gumice. Pogledaj samo koliko ti je cev na kojoj gumice stoje oribana od cesanja o telo pumpe.
Nije to nikakv "slučaj" jer je i spram rakovice i torpeda isto tako kardani nisu "pasovali" .... tvoj 577 ima veče točkove......isti taj 577 je trošio manje od 560 sa predkomorama a prvom brzinom je mogao vući plug 757 samo u idealnim uslovima......To je slucajno sto si imao sve kardane spram 539 pa si ih morao skracivati zbog 560. Nisi ni prvi ni poslednji. U uputstvu za svaku masinu pise da kardan treba prilagoditi spram traktora sto je i normalno jer nisu svi traktori radjeni na isti kalup. Sto se tice nosenja nisko, jedan moj 577 je nosio nisko dok ja nisam prestelovao granicnik na rucici. Sad dize koliko treba visoko. Ponekad se treba zapitati da li si u pravu pre nego sto pocnes osudu.