Slobodna diskusija o traktorima

Mislim da ima na sajtu polovni automobili neki imt 5210 za neke male pare uzmi njega i sredi ga celog i mozda ti nesto i ostane

Ljudi, manite imt. Hvala na svakom savetu. Ali planiram da kupim udoban i tih traktor.
Da nadzivim ja njega, a ne on mene.

Za te pare bi recimo mogao da uzmes jd 6800 u sasvim dobrom stanju. To je tih 120 KS za obrtač od 3 "glave", pa još ako nadjes neki kverneland da te Bog vidi.

Da si se ranije javio da te interesuje traktor bio je kod mene u komsiluku na prodji MTZ 1221,3 160ks sa duplim tockovima i 4-robraznim obrtacem vogel za 26000e traktor u dosta dobrom stanju od prvog vlasnika covek radio oko 100ha sa njime ja ga doterao i traktor bas bio utegnut!

E pa taj je bio u pitanju jbg ja samo znam za52, 82.1,820 i te sitne babaroge(bubreg eliminatore):osmeh:

Људи,100 ха није мало по мојим схватањима..зато треба да се бира трактор који ће радити што више послова..није решење узети 160 кс и користити исти 30 дана у години а остало да скупља прашину..зато је по мени оптимално 5150 касе или 6170-89 МФ ...значи да му прилагодиш све прукључне машине тако да нема луфта у некој сезони ...од бацања вештака па све до орања да се користи што мање трактора!:ppozdrav:

Manjevicu, razmisli o Case-u kao sto rece MarkoSreta. Pogledaj i Hurlimanne. Slicni su (takoreci identicni) Same-u a i kvalitet je isti. Moram slikati sto je kum kupio Hurlija H488. Oko 90ks, 3000rc, izvodi za prednju hidrauliku, dosao iz CH, a radio u gradskoj cistoci u zimskoj sluzbi. Na poluge je samo par puta bilo zakaceno orudje, ali na pojedinim mestima ima korozije jer je radio i sa soli. Jedino sto nema klima uredjaj:haha:. Ne znam za cenu jer saradjuje sa tim uvoznikom. Pre je imao H468 i prodao ga i kupio ovaj zbog podrivanja.
Ne znam da li si razmisljao o novom YTO X904 ili Hattat A110? Ne znam da li bi se cenovno uklopio sa njima?

img20150722162950.jpg

Reseno je.

Nazad
Vrh