Slobodna diskusija o traktorima

Naravno da je 539 , poluge su jace i traktor je stvarno ekstra bar ovaj na sajmu , da ne ubacujem sad slike pogledaj na sajtu IMT 539s i tamo gde su tehnicke karakteristike ima slika odzada pa se uveri .

Na sajmu je 539S imao zatvorenu kabinu pozadi podignut pod i tapaciranu kabnu
d8a181339573944.jpg
[/URL] [/IMG]

Da li se prednja vuca trosi ako se ne koristi. Npr. ako se rade laksi poslovi, setva, prskanje sa iskljucenom prednjom vucom. Da li se tada unutar prednje vuce sve okrece i haba. Uzeo bih jos jedan traktor od 70-80 konja, ako prodam Imr. Pa me interesuje da li uzeti bez ili sa prednjom vucom.

Hvala Maticu. Uvek brz I precizan odgovor. Jos samo da pitam, da li je u okretnosti velika razlika. Npr 577, sa I bez prednje.

- - - - - - - - - -

Manjevicu zar nisi ti kupio 577 sa DV od naseg kolege sa foruma?
Jesam. Ali imam Rakovicu na prodaju, pa kad je prodam,uzeo bih jos jedan traktor te snage, Rus ili opet 577.

Zaboravio sam da napišem da zglobove prednje vuče redovno mažeš kao i krstove kardana da ne bi došlo do lepog bespotrebnog troška.
Image003.jpgOvoliko se motaju točkovi kod mene.Nisam skoro vozio 577 bez prednje pa nemam odgovor.

Trazio sam temu o ugradnji auto radia u traktore nemogu da nadjem. Postavicu pitanje ovde pa nek moderatori premeste. Dali je moguce ugraditi u traktor auto radio BLAUPUNKT RD4 N1 MP3- 02 i na koji nacin?

Trazio sam temu o ugradnji auto radia u traktore nemogu da nadjem. Postavicu pitanje ovde pa nek moderatori premeste. Dali je moguce ugraditi u traktor auto radio BLAUPUNKT RD4 N1 MP3- 02 i na koji nacin?

Ima tema muzika u traktorima.Moze da se ugradi naravno,samo da imas odgovarajuce dzekove.

Pa u tome i jeste problem sto nemam a iz radia viri 101 kontakt a neznam sta je sta. U traktoru je bio FILIPSOV radio a dzeksne su drukcije, cak je i prikljucak za antenu drugciji.

Na njemu bi trebao biti broj modela koji počinje s BP pa deset brojeva prema njemu ti mogu naći šemu spajanja. Jer ovo BLAUPUNKT RD4 N1 je ime koje se koristi kao komercijalno i ovisno u koji se auto montirao raspored kontakata može vairrati.

Evo slika radia koje je trazio clan mucobieno. Umeduvremenu su se javili drugi clanovi foruma pa bi ovim putem da im se zahvalim na pomoci i da im napisem par reci. Ja sam postavio pitanje u temi zato sto od rada na kompiuteru znam da ga upalim i odem na poljoinfo forum i nesto procitam i pitam mlade i pametnije clanove za pomoc ako mi treba. Mislim da forum tome i sluzi.:ppozdrav: radio je izvadjen iz citroena C4 mislim da je 2008 godiste. hvala

Dio A (part A)

Plusevi za zvučnike

Pin 1: zvučnik stražnji desni +
Pin 2: zvučnik prednji desni +
Pin 3: zvučnik prednji lijevi +
Pin 4: zvučnik stražnji lijevi +

Mase za zvučnike

Pin 5: zvučnik stražnji desni -
Pin 6: zvučnik prednji desni -
Pin 7: zvučnik prednji lijevi -
Pin 8: zvučnik stražnji lijevi -
___
Pin 9: ne koristi se
Pin 10: DATA (nebitno za tebe)
Pin 11: 12 v izlaz napajanja za vanjske uređaje (pojačala, antena i sl.)
Pin 12: napajanje +12 V
Pin 13: DATA (nebitno za tebe)
Pin 14: mute - mute ulaz za glazbu, handsfree i sl (nebitno za tebe)
Pin 15: ne koristi se
Pin 16: - pol tj. masa

dio B i C ti nisu potrebni jer se radi o izlazima za pojačalo i ulazu za mikrofon (dio B) dok se dio C koristi za CD changer

Ovo ti je CD iz nekog auta, verovatno je i kodiran, nema displej, teško ćeš se ti naslušati muzike sa njega ...

Kao sto sam gore napisao radio je izvadjen iz citroena C4 kupljen nov u slovackoj znaci negde u dokumentima mora pisati kod ako je kodiran a sto se tice displeja znamo da kola imaju veliki displej na tabli kod sofer sajbne jedino ako radio nece da svira bez displeja koji meni u traktoru netreba nadem stanicu ako mi se svidja memorisem i to je to.

Nazad
Vrh