Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Ovo je do oktobra 2013. nije za celu godinu.

Cinimi se da je ovo idealna tema za moje pitanje, da li ste culi za kombajn Zmaj Vektor i sta mi vise mozete reci o njemu, posto pojma nemam da to postoji a gledao sam jedan 2007 godiste

I ja sam mislio da je ruski ali pise zmaj i ne lici na one sto matijevic vozi pa sam se zbunio... No svejedno kakvi su ti kombajni?

Xaxaxa pa to je taj kombajn, samo sto je clan foruma koji ga prodaje na drugom oglasivacu napisao zmaj vector... Desava se, a i gledam preko mobilnog pa nemam bas dobar pregled :osmeh: i dalje me zanima nesto vise o tom kombajnu ako bilo ko zna

Xaxaxa pa to je taj kombajn, samo sto je clan foruma koji ga prodaje na drugom oglasivacu napisao zmaj vector... Desava se, a i gledam preko mobilnog pa nemam bas dobar pregled :osmeh: i dalje me zanima nesto vise o tom kombajnu ako bilo ko zna
Mislim da covek prodaje i Zmaja pa je verovatno zato tako napisao.

Ddragan, moze biti da prodaje oba... Najlakse je zvati i pitati recice covek sve sta valja a sta ne ali on ipak gleda da proda to :osmeh: ja sam mislio ako neko bilo ko ima iskustva ili zna nesto ili je cuo nesto da ovde to i napise jer forum sluzi za to

Nazad
Vrh