Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Pa većina delova može da se nađe a ono što nemaju na lageru nabave za dan-dva, mi šta smo do sad menjali sve je bilo na stanju u bolje snabdevenoj prodavnici delova.

Ja sam vise za ZMaja... Ima kabinu,lakse je za delove,mladji je,uvek ga mozes lako prodati... Definitivno bi ZMaja uzeo...

Zmaj definitivno barem delovi ima na svakoj trafici i mirna glava, i da stana nadjuse delovi a ovaj New Holland samo glava da boli...

Kupljen od zadruge davno. Imaju ljudi papire, ali ga nisu registrovali...

E baš zbog toga ti govorim da obratiš pažnju. Poseti temu "registracija polj. mašina" ili nekako slično pa ćeš videti kakvi problemi proističu kada ljudi imaju papire ali nisu registrovali. Mislim da je član glackop izneo baš takav slučaj .

Delovi nisu problem. Zmaj 141/2 je licenca tog Claysona. dok su neka resenja zadrzana na originalu. preporuka NH.

Evo jedan zanimljiv grafikon o prodaji novih kombajna u 2013. godini.

2akh8qf.jpg

Ovo su podaci udruženja uvoznika polj. mehanizacije.

U bre Maticu :osmeh: ne vredi objasnjavati, da to su procenti i ok :haha:

@nesic
Jel' i kod tebe stiglo 2 DF?

Samo sto u ALMEX-u imas trenutno 15-ak koji stoje za prodaju a mozda i vise...Jel se racuna i lager ili samo sta je prodato?!Najveci lager ima Class to je sigurno...

Nisu kod mene ali znam da su u Sprskoj Crnji i jos u nekim mestima stigli tako da to uveliko prelazi cifru od 4 komada :sjasi:

Total nije marka kombajna nego ukupan broj svih navedenih. Nemoj da vas zavar kako godina brzo prođe. I ima ljudi koji kupe kombajn recimo uovo vreme a dobiju ga za žetvu pšenice.

Nazad
Vrh