Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Kombajn izgleda stvarno lepo ali tesko da ce naci kupca.. Sigurno ga ceni dosta...

Sve kombajne koje ne mogu drugim trgovcima ponuditi ili drugi ih nece. Nole rado ih kupuje i kaze da se bas takvi kod nas traze.

Pa neznam bas ko je u potrazi za Matadorom.. Sumnjam da ce moci lako d aga proda uprkos izgledu.. Ipak kombajn ima malo vise godina..

pa ja sto sam primetio,posto pored njega cesto prolazim on dovlaci sve i svasta ali uglavnom te starije kombaajne a cene boli glava,ja ne znam gde ove starije i nalazi preko,znam da mu prevoz rade neki hrvati a sto je najace izgleda da narod kupuje valjda padaju na ono odlicno stanje,uvoz itd,mada njemu je svaki kombajn redovno odrzavan i servisiran i u ekstra stanju prosto covek i da ne poveruje:haha::haha::haha:

Pa verujem da ljudi malo kupuju zbog toga sto ekstra izgleda ali cisto sumnjam da ce sad neko da plati Matadora 5000 evra.. Ja kad bi kupio sad taj Matador ismevalo bi me celo selo 1000%..

Ma svakako da me bas briga ali sam to naveo jer niko ga ne bi uzeo zbog godista.. A mene bas briga sta selo misli.. :ppozdrav:

Ja mu poslao slike jednog krsa . Tacnije Clas Merkator 75 1972god . On me 50x zvao za taj kombajn i na kraju reko sam mu gde se nalazi i on je otiso da ga vidi. Nije uspeo da uradi trgovinu , jer nije znao jezik , i gazda je tu malo specijalan , ali mi reko da mu zavrsim poso. Bas cu sutra da ga pozovem i da vidim dokle smo stigli sa tom trgovinom.

Predpostavljam da je ovo Ruski kombajn zna li neko nesto vise o njemu??? Kod nas nema Ruskih kombajna (bar ja nisam vidjao) i ima li jos Ruskih kombajna???:sta:

Ovo mi deluje kao dosta veliki kombajn..

Agrovojvodina je nekada imala te kombajne u ponudi-DON i još jedan nemogu da se setim naziva.Uglavnom,kažu da su dobri kombajni

- - - - - - - - - -

I drugi je Vektor imao naziv-mislim

Nazad
Vrh