dezurni krivac
Član
Kupi novi kombajn

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Haha,kralju,pravi odgovor na pravom mestuKupi novi kombajn![]()
Na ĐĐ 1620 žito rade sa rupicama od 11mmpotrebni su mi "prsti " u koji se nalaze u puzu na klavijaturi koji idu kroz plasticnu vodjicu,gde bi mogao naci to za djuru .unapred hvalai jos jedno pitanje uvezi zitnih kombajna sa donjim fiksnim sitima koji precnik rupe tj.koji fi je najbolji za zito
da ide slama na slamotrese,a obrtomer nema ni na motoru ni na dobu pa sam ja to nesto sa doba pokusao da merim sa nekim elektronskim,a vetar je usmeren na dodnjem situ oko polovine a na gornjem u prvoj polovini
Uzmi zicanu cetku i malo izcetkaj gornje sito jer preko godine se stvori malo rde i ona koci masu u proklizavanju to se desava sa starijim sitima koji su vec vise izlizana u visegodisnjem radu a i zavisi od materijala od kojeg je pravljena sita , to ribanje mozes da radis samo u jedan smer da ne bi ostetio lamele od sita i ako imas puno mase na situ ,procitaj i vidi sliku u temi jhon deer sta da uradis sa slamotresima nalazi se medu zadnjim postovima u temida ulaz je na 20mm a druga mera je 15mm to je valjda na 10 sini,ima ta dva otvora za stelovanje za kraj korpe nema.ali to mislim da je ok posto nema neovrsenih vlati
i u prvih nekoliko metara,dok se ne stvori mnogo mase na ladji zrno koje ide u bunker je cisto
Haha i ja nesto da pogodimevo me opet sa novim izvestajem sa terena sa licinog mestapre svega hvala svima na odgovorima,glavni problem je bio nedovoljan broj obrtaja,kad se da gas do kraja na situ nema zadrzavanja mase,sabirna ravan se ne prepuni,znaci ceo problem je u iskustvu i mom neznanju
jos jednom hvala svima koji su zeleli da pomognu i daju svoj doprinos resavanju problema....pa sad ako neko prolazi mojim krajem izvolte na ladno
![]()