fabianviktor
Član
najmanji kombajn na kojem sam sedeo kao mali...bio je dedin "MASSEY FERGUSON-ZMAJ 630" sa bubinim benzinskim motorom,presom za slamu sa jednom spargom i hederom od 1.8 metara,bez ikakve hidraulike

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
aparat za varenjeImam internacional 841 na njemu mi se odvija matica na levoj glavcini, dali neko zna sta mi je ciniti kako bi resio ovaj problem.
Sta da varim, to mi nije problem.aparat za varenje![]()
Iskusnije kolege,
lim na kederu(odozdo) mi je neravnomerno ululjen po celoj sirini ispod spirale, ili puza, kakogod....kako to da ispravim? nikako na silu, samo tezi cekic ili...?
I da li rastojanje treba da bude svuda 12mm, kako sam ranije procitao ili sam lose procitao?
Kupi "novi"kombajn.
---------- Poruka napisana u 20:47 ---------- Prethodna poruka je at 20:30 ----------
Pozdrav.
Pitanje za kombajnere.
Jedan stari lukavi trgovac tvrdi da je bolje za manje povrsine kupiti Laverdu(naravno jer prodaje Laverdu) nego Claas zbog visokih troskova odrzavanja i potrosnje goriva Claas kombajna.Znaci odnos ulozenog i dobijenog.Kako saznati odnos izmedju ulozenog i dobijenog za npr 2-3 tipa kombajna,ako nemas iskustva sa njima.Npr. trgovac kaza da Laverda (M-400) radi "citav"(koliko je to sati?) dan sa 250 lit goriva?I da je zbog troskova odrzavanja isplativija.
Opet, cuo sam od mehanicara(JD) da djelovi za JD kostaju 3 pua skuplje,ali i da traju tri puta duze?
Da li postoji razlika u kvaliteti kuglicnih lezajeva SKF proizvedenih na razlicitim mjestima (Italija-Slovacka)?
Kupujes kombajn pa pitas za savet ili preprodajes kombajne pa iznosis neka svoja misljenja?