Rasa91
Član
Kod mene isto to, samo ima i brojcanik i pistolj i ide pravo iz onih bidona. Izbacio sam burada, to je zlo za dizne i pumpu.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa šetnjom pre neki dan uradio 21 jutro. 30 jutara samo ako je lošije žito i da su table, drugačije nikako. Ako je dobro žito 4,9 heder je za njega poveći zalogaj pa nema beganja. Nemogu sita i slamotresi da savladaju masu..Pa kod nas ove godine su generalno losi prinosi, pa je svima veći ucinak. Ali opet, za ovako mali kombajn ja sam iznenađen.
@mixer87kac koliko ti možeš pokositi pšenice na dan, tj koliko vagona robe skineš sa tvojim 240?
Ma razumem ja tebe, velika parcela i sa kipovanjem u hodu da li uspem da skinem 15kj,uglavnom ne, u kukuruzu sigurno ne.. Al znaš kako se hvale, pa sam samo hteo da, se našalim, zato sam i stavio smajli...Imao jedan gazda kod nas 142. Seje dosta pšenice i kukuruza. I on kaže sa 142 nikad više od 10 kj nije radio na dan.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока